söndag 11 januari 2009

jobb...

imorgon bär det av... till jobbet. för första gången på ett och ett halvt år, kan inte säga annat än att det känns lite pirrigt. ännu mer eftersom jag kommer göra lite allt i allo med tanke på mitt korta gästspel. men det ska bli skönt att få en om en så kort men ack så värdefull titt ut i det normala livet igen. ibland blir man dock lite less på sl´s kollektivtrafiken. satt och kollade hur jag enklast ska ta mig till jobbet med tanke på att vi nu äntligen har bestämt oss för inköp av bil, men den kommer inte förrän senare i februari-mars. så nu är läget två timmar och tjugo minuters bussfärd varje dag. i och för sig tur och retur, men jag tror det räcker och blir över. detta trots att arbetsplatsen ligger på samma sida stan som huset mitt.
så gott folk, imorgon är det jag som famlar runt med trötta ögon vid halv sex snåret. wish me luck.

5 kommentarer:

Skolgatan sa...

Vilken fin blogg. Lägger dig i min blogglista,jag är svag för oss ds-bloggare:-)

Vart i småland bor ni,jag bor i Hjo så det är ju nära Småland men Småland är ju stort...

Lycka till på jobbet imorgon!

Kram Jessica

Skolgatan sa...

Ok nu såg jag,huvudstaden:-)Läste nog lite snabbt förut. Där uppe måste det finnas mer grejer för våra barn att göra,iallafall mot Hjo,hi,hi men det säger ju inte så mycket!

Kram

Vida sa...

Önskar dig en härlig första dag på jobbet. Kommer att gå alldeles utmärkt.. mitt tips för pendlingen är (såklart) sommarprogram i mp3'n eller en bra bok. Ses på fredag och kram tills dess..

Liv

Grodansmamma sa...

Lycka till imorgon! Det är både skönt och hemskt. Skönt att ha ett eget liv men saknaden är ibland enorm. Kramar

Skolgatan sa...

Hejje!

Du har nått att hämta på min blogg:-)

KRAM