måndag 29 september 2008

äntligen hemma

det är så det känns, äntligen har vi kommit hem. sedan en vecka tillbaka är vi äntligen på plats i vårt nya lilla hus och det var först igår kväll som datorn prioriterades att packas upp. trots att vi är omgivna av 50-tals standard, lite kyla genom fönsterglipor, en golvbrunn som behöver åtgärdas och flyttkartonger lite överallt så är det helt klart värt det. vi vet att framtiden kommer innebära massa slit, trötthet och kanske ibland lite hopplöshet, men återigen...det är värt det. i blåbärsskogen på baksidan är det inte svårt att förreställa sig hela klanen glantz om några år, en dröm som blir sann helt enkelt.
calle verkar stormtrivas han också. fascineras av alla träd som omger honom och vinden som ger varje litet löv liv. titta, titta, titta är det vokabulär som till största del fångar hans dag :)

så nu är det nya äventyr väntar oss dagligen. ska snart besöka dagis och öppna förskola som ligger 5 minuter gång härifrån med nacka naturreservat kring krönet. underbart.

4 kommentarer:

Jimmy Danielsson sa...

Låter härligt, hoppas ni har de bra i huset.. Hälsa maken kram rkam //Jimmy

Vida sa...

Låter som en härlig känsla. Att komma hem....

Kramar i massor

Liv

vanja sa...

Så det är Nacka ni har hamnat i, härligt! Är sååå nyfiken, du måste berätta mer och lägga ut bilder! Har du träffat Åsa än?

Kram kram v

Lena sa...

Vad härligt det låter. Längtar också till att äga ett hus så tjejerna kan springa ut lite som de vill. Men vi har i och för sig ett fritidshus som vi är i ganska ofta så jag ska inte klaga.
Härligt att du är tillbaka igen i datorvärden.....