måndag 1 september 2008

september

1 september...mmm...jag njuter. jag älskar hösten och det verkar som det faktiskt har kommit lite höst till oss. helgen har varit underbar då tiden har spenderats med calle och mannen utan några som helst planer...önskar att man hade fler sådana helger och lite vardagar inklämda här och där också :) men nu är det måndag och 1 september, inte illa det heller. ser fram emot hösten och jag tillhör den ovanliga gruppen som till och med tycker om november månad. var jag tvungen att välja så hellre höst än sommar. ja jag vet, det är med livet som insats man säger det, men sån är jag. går inte att ändra på. så välkommen kära höst...jag kommer njuta lite extra av dig detta år.

3 kommentarer:

Vida sa...

Vad härligt, då kan vi verkligen njuta av hösten tillsammans för den är ju underbar.. tack för att du upplyste mig om vad tecknet betydde. Hade ingen aning, blev bara så glad när jag hittade de små vingarna som helt anonymt var uppställda på hornsgatan.. och jag tycker om fjärilar så nu blir jag ju ändå gladare.

ha det gott tills vi ses!

Vida

Kecka sa...

Caroline + hösten = sant! Minns när vi åkte runt i Jake the Jeep och skulle ta höstbilder i Lincoln :)

strandskatan sa...

Jag njuter av att läsa dina positiva inlägg !
Just nu vrålar höstvinden här utanför och havet stiger över kajkanten, solen skiner från en klarblå himmel och höstfärgerna flammar !
Jodå, lite positiv till hösten kan jag också vara !