torsdag 2 juli 2009

sista da´n på jobbet

min kära far, calles morfar frågar alltid om calles dag på jobbet varit bra. och det är ju faktiskt sant, dagis är calles jobb. varje morgon kl. 08.00 går han till jobbet trogen som få. varje eftermiddag tycker han det är skönt att få gå hem efter en dag med bus, lek, träning och utveckling. när slutet av veckan kommer är han lite extra sliten, precis som alla vi andra efter en veckas jobb. det enda som skiljer hans jobb från våra är att han är strålande glad när måndags morgonen kommer och han får gå till jobbet.

det händer så mycket med calle efter att han började jobba. han tecknar tecknar o tecknar, han tar för sig mer och mer i leken med andra barn, han äter själv (bordsskicket är ju en annan fråga dock), går när man håller i ena handen bara....ja, massvis helt enkelt. sommaren brukar ju även höra den tiden till då alla ungar utvecklas dramatiskt så det är med spänning vi nu tar semester från stockholm ett tag och återvänder först sista juli. på söndag går lasset mot småland och öland. sköööönt kommer det bli. framför allt med en gräsmatta utanför huset :).

2 kommentarer:

Vida sa...

Åh, vad härligt med alla framsteg och förändringar.. önskar er fina dagar i landets södrare delar.

Kramar

Ulla sa...

Jag kommer ihåg när min tjej gick på dagis och det var dags för sommarlov. Vi tränade knappt någonting då, tyckte vi själva. Men när hösten kom och specialped. kom på besök så fick hon och vi beröm för att vi tränat så bra. Så nog gör dom framsteg ändå. Ha en skön sommar.