tisdag 28 juli 2009

vov vov

han säger vov vov. är inte det helt makalöst underbart! vilken chock pappan och jag fick när vi satt och läste djurboken en kväll, som så många andra kvällar. då prinsen helt plötsligt tecknar hund febrilt och säger vov vov.

jag minns förra våren...jag var ute och promenera med en mamma i föräldrargruppen och hennes dotter. en hund går förbi och tösen i vagnen säger vov vov för första gången. hon var då ca 10 månader. det var stort och vi klappade händerna, skrattade och uppmuntrade till mera vov vov. men kära vänner, det är inte i närheten så stort som när vår prins sa det härom kvällen. tårarna trillar av kärlek och stoltheten lyser i calles ögon. efter så mycket träning och upprepning gav det resultat.

tänka sig.... han sa vov vov.

6 kommentarer:

claudia sa...

UNDERBART !!!!! kram claudia

Imsavimsa sa...

Wow för vov vov! Vi har inte vov vov i vokabulären än men "mamma" värmer lika mycket varje gång!

Vida sa...

Underbart!!

Anonym sa...

Vilken lycka! Världens bästa och sötaste Calle! Kram tant Anna

Freja sa...

Jag förstår precis vilken lycka! Blev så glad när Freja sa dadadada!

Varje litet framsteg är som ett OS guld som prinsmamman sa!

Helena sa...

Jag sitter här och gråter... Hittade hit via ditt gästinlägg hos Vida. Grät för mig själv när jag läste det och forsätter nu runt här i samma anda... Calle är ju så ofattbart söt och ditt sätt att skildra livet med honom är så otroligt vackert! Hit kommer jag tillbaka, garanterat! Tack för att du delar med dig! Kram till dig och lillprinsen!