måndag 10 augusti 2009

slashas möter mode

ja, idag fick jag verkligen känna på känslan som sliten tvåbarnsmor. har väl inte undgått någon att veckan firas med mode i stockholm. modeveckan har sitt mecka ca 2 minuters promenad från lyan. efter en förmiddag med två gröna strängar från näsan på calle och röda sömntrötta ögon på ebban var det bara en promenix som kunde underlätta stämningen. på med shorts, slitna t-shirten och gympapjuxen. in en snabbis i kvarterskiosken för att lämna i några lottorader som manner spelat på. drömmen om alla dessa miljoner som delas ut då och då har tagit fart lite i samband med husbygget....vet inte vad det kan bero på. iaf...... vid kiosken möter jag massa vackra kvinnor spatsera omkring. högklackat, sommarklänningar, handväskor, make-up. en hel hög med mode i varje kvinnas sinne.... och så jag. en morsa med dubbelvagn, några extra ringar kring midjan, drömmande om lottovinsten med lekparken som nästa mål.
jaja, min tid kommer. vem vet....nästa år kanske jag är en av dem. kanske möter jag mig själv i annan version. då ska jag ge ett varmt leende till henne....för det behöver vi lottodrömmande mammor med slitna t-shirts :)

ps....killen i kiosken sa med tröstande ögon "bättre tur nästa gång"

2 kommentarer:

Grodansmamma sa...

Sriver under på detta!

ylvisen sa...

Ha ha, ja varför inte? Vet precis hur det är när man känner sig så där sunkig och sen möter man folk som är sminkade och upp-piffade...

Kul att du hittade till mig!

Er Calle var den coolaste killen på hela lägret! :)

Kram ylva