fredag 18 december 2009

att vara eller att icke vara...

funderar på det ofta nu för tiden, bloggens vara eller icke vara. tillför jag så mycket längre? har jag över huvudtaget ett behov av det längre. det har nog varit en ventil på många sätt från den dagen vi fick prinsen och trots att vi kom över sorg och chock på bara några veckor så har det säkerligen funnits ett behov av bloggandet i form av en ventil, ett behov av att få berätta, ett behov av att gör alla er där ute medvetna om att det är ingen stor grej att få ett barn med extra kromosomen. livet rullar på med en massa glädje inbakat i alla möjliga vrår.

nu har vi kommit till den delen av vardagspusslet där det verkligen inte är en stor grej, det är så naturligt och underbart att få ha calle hos oss att vi inte längre har något direkt behov av allt som funnits med i mitt skrivande. men kanske finns det andra med behov att läsa.

så när nu tankarna går mot att kanske avsluta bloggandet kan jag inte riktigt ta ett beslut. kanske är det just för att jag egentligen inte vill, jag antar att det får bli julens frågeställning. det tåls att fnula på. jag älskar ju att skriva, kanska ska jag skriva fast i annan form. men visst skulle jag sakna bloggosfären.... ja vi får se :)
4 kommentarer:

Vida sa...

Underbara bilder! Gör precis det du känner för så fnula under helgerna men jag vill också passa på att säga att bloggen verkligen har förgyllt min vardag. Kramar

Martina E sa...

Nej, sluta inte! Det är ju så mysigt att få följa en barndomskamrats liv och se hur Calle utvecklas. Det vore jättetrist om du slutade:(

Maria sa...

Jag följer oxå er blogg och hoppas du/ni fortsätter!

GOD JUL önskar Maria

Ulla sa...

Jag är inte så aktiv att kommentera, men jag tittar in och läser med nöje. Trots att jag har ett betydligt äldre barn så tycker jag att det är jätteroligt att följa de som har mindre barn.