fredag 5 februari 2010

nätverket på webben...

sent i höstas startade vi upp ett nätverk kring calle med karlstadsmodellen som stöd för calles utveckling. ett nätverk där syftet är att viktiga vuxna i calles liv ska få ta del av hans vardag, träning, utmaningar och framsteg. ett ultimat sätt att kommunicera och göra allt arbete kring prinsen så effektivt och optimalt som möjligt. vi är evigt tacksamma över att vi fick denna möjlighet och tackar bästa christina på hörselhabiliteringen för det. hon som handleder vårt nätverk och sprudlar av engagemang och glädje kring calle.

för att göra nätverket än mer effektivt och även delge andra vad vi faktiskt gör och hur det är uppbyggt så snickrade jag ihop en egen sida bara för calles nätverk. jag kommer länka dit från vardagspussel och den som önskar är varmt välkommen att ta sig en titt när andan faller på :). namnet på sidan var en självklarhet... http://www.prinsencalle.se/

1 kommentar:

Johanna sa...

Hej!
Jag ser att ni lyckats få med er logopeden från hab. Härligt! Har ni kanske några tunga argument ang detta att låna ut till en som stångas i väggen?
Undrar Johanna