fredag 19 mars 2010

äntligen

imorgon går lasset mot finfina huset. ska bli så oerhört skönt även ifall den mest härdade nog skulle få en chock om de tittar in i huset. men strunt samma, det finns toasits, dusch, vatten och värme. vad mer behöver man? kärlek såklart, men det hade vi ju med oss från början så det är redan kirrat och klart. igår började mannen prata om att flytta in till stan, köpa oss en våning och bo mitt i city. i och för sig inte förrän ungarna är utflugna, men jag stoppade planerna redan halvvägs in i meningen. nu ska jag flytta och sen ska jag bara bo bo bo bo bo bo bo.... länge. vad framtiden utvisar får vi se.
calle, den fina prinsen, han börjar också få vana på att flytta, men ännu har han nog inte hajjat att vi ska bo i det där huset med de högljudda maskinerna, de konstiga snickargubbarna och andra livsfarliga saker :). kvällen, natten ska ägnas åt att städa och förbereda plats för flyttlasset.

ebban vet ju även hon hur man får uppmärksamhet, just idag så slänger hon in lite diarré och 39 graders feber. så lägligt att man bara kan småskratta åt det. får se om det är tredagarsfebern hon hämtat hem. inte värre än av vi överlever även det. om några timmar inväntas den äldre generationen från småland med allt stöd och hjälp vi behöver. ska bli riktigt roligt det här :)

när jag kommer ha tillgång till nätet igen, det är en mindre prioriterad fråga...så vi får helt enkelt säga...på återseende och ta hand om er.

4 kommentarer:

Vida sa...

Åh... äntligen.. hoppas er flytt gick bra idag och att ni snart har det precis som ni vill och sen kan ni bo där lääääääääääääänge!

vanja sa...

Jättekul!! :) Vi ringer när vi kommer på det hållet nästa gång, då kanske ni har fått upp kaffekokarn ;-) Hälsa de äldre o kram på er alla!

Linda S sa...

Tänkte bara ta tillfället i akt och tipsa om en tävling på min blogg som kanske kan intressera. Vinnaren får en CD med mängder av teckenloppor färdiga att skriva ut OCH data programmet Ordramar.
Sista tävlingsdag är den 4/4

Kraxpelax sa...

Mina tolkningar av fransk poesi.

- Peter Ingestad, Solna