måndag 30 augusti 2010

en påse gott o blandat

helgen bjöd verkligen på ris och ros. men mest ros då vi gästade bröllop för andra gången i augusti, småland bjöd på både sol och regn. det är ju alltid skönt när man väl är där, men resan dit och hem är tråkig och lång bara över en helg. kidsen är i och för sig mer tålmodiga än många andra vad gäller bilåkandet, men mamman i huset är mindre förtjust i E4:ans alla kurvor, dalar och inbromsningar. nu stannar vi hemma länge och väljer istället att ta emot besök hela hösten.

risinlägget under helgen ska väl då ha varit bacillerna som börjar göra sitt intrång igen efter enbart friska vindar sedan april. prinsen har laddat upp med en rejäl ögoninflammation som vi passade på att få bedömd av den snälla småländska vården under helgen. det har gjort ont i kubik på honom och trots att han är tålig så säger även han ifrån ibland.

så nu är första arbetsdagen avklarad denna vecka och vår ängel till barnvakt ställer upp i vått och torrt, vad vore vardagen utan henne. förmodligen mycket mycket mer kompromissfull :)

2 kommentarer:

Sirpa sa...

Hejsan!
Tack för dina ord på min sida...
Bonuskromosom.. Underbart ord =)

Ha en attans bra fortsättning på dagen!

Sirpa

Ps! Sicket charmtroll du har =)

Vida sa...

Låter som ett klokt val att stanna hemma och låta folk komma till er... och jag ser fram att ses då och då på en lunch :-)

Den varmaste av kramar