torsdag 26 augusti 2010

nystart

visst brukar hösten ha med sig massa former av nystart, jag anammar den känslan och åtterupptar bloggandet. stort eller litet format, det får framtiden utvisa. den främsta orsaken till min frånvaro har nog varit min brist på dator. min stackars iphone har varit min räddning till internetbruset, men att blogga via den...nej tack. men visst är det så att inspirationen inte har funnits att tillgå heller. det har funnits massor att skriva om egentligen, men inga ord som lyckats ta form i detta forum.

förhoppningsvis är jag tillbaka, i vilken form återstår att se. men att få ta del av den "vanliga vardag" med jobb för både mig och mannen, utmanande sådana båda två, hämta-lämna fixet, husbygge och mycket annat bidrar ju självklart till att saker kommer hända, turer ändras och tankar formas.

calle som är grundbulten i denna blogg hälsar vänligt med bestämt att han utvecklas mest varje dag...satsar sin större energiboost på dagis och väljer att mest äta, mysa och sova hemma. eftersom vi är en mysfamilj så finns det inga hinder för det och syrran närmas sig även hon lyckan i att uppskatta just mys :)

det känns fint att vara tillbaka gott folk....cheers!

2 kommentarer:

Kecka sa...

Välkommen tillbaka TeTe :) kramfrån Kecka

Vida sa...

Å du är så varmt välkommen tillbaka.. jag har saknat dig här men som tur så har jag ju dig i vanliga livet också..

Kramar