onsdag 2 juli 2008

sommarpaus

imorgon tar jag och calle paus från stockholm och tillsammans med det även från vardagspussel. äntligen tar vi flyget ner till småland några nätter för att sedan lata oss i torpet på öland. imorgon blir en rolig och intressant dag. min käraste vän och hennes fantastiska yrväder till dotter möter oss på en av smålands landningsbanor för att sedan prata strunt, leka, kela och busa hela dagen. kvällen tillhör den intressanta delen då vi är fem tjejer som växte upp tillsammans men inte har setts på minst tio år. tiden har hunnit i kapp oss och många av oss har fått barn, flyttat till andra städer och lever olika liv. men vi ska återses och uppdatera de senaste tio åren, ska bli mycket intressant, men framför allt roligt. så nu mina kära bloggläsare, nu börjar pausen och vi ses återigen nästkommande vecka då nya äventyr finns att berätta om.

visar härliga bilder från dagen på min skatt med sladd, påse och middag.

5 kommentarer:

Vida sa...

Ha en underbar fantastisk vecka vännen! Öland är verkligen vackert och att hänga med vänner likaså.

Tack för tipset, ska spana in länken.. förstår inte riktigt vad det handlar om men det kan säkert du hjälpa mig med.

Stor varm kram från liten vän i stora världen

MissyElliot sa...

Sicken liten sötnos. Vilket smajl...
:-)

Di sa...

Vad fint du skriver om Calle! Man blir glad! När jag var liten då lekte jag ofta med en kille som hade Downs syndrom, idag är han med och spelar teater tom i tv :) var han nyligen i Elvis föreställningen som gick han lever bra och har ett fint liv. Jag önskar er alla en underbar helg, och han är supersöt Calle ett charmtroll ser han ut att vara.

Anonym sa...

Vilka söta bilder! hoppas allt är bra med er alla... vore kul å träffa er snart... hoppas du får en fin sommar hälsa Marcus så gott från "Lasse Berghagen" =) kram kram Jimmy

Jennie sa...

Nu kräver jag lite uppdatering här..:)