onsdag 26 november 2008

sköna december

runt hörnet kommer december, troligtvis en av mina favoritmånader på året. jag är en obotlig julromantiker ut i fingertopparna och årets december verkar bli lite utöver det vanliga. anledningen till det tror jag minsann har och göra med en resa till solen över en vecka. om en och en halv vecka drar vi till teneriffa en vecka, bara vi tre. det var sååååå länge sen det bara var vi tre och hur roligt, härligt, trevligt och socialt det än är med en massa vänner och familj runt omkring sig så kan jag inte låta bli att längta efter en alldeles egen vecka, bara vi tre.

hoppas hoppas hoppas vi kommer iväg så inga envisa åkommor sätter käppar i hjulet, men det går nog bra. denna vintern har man ju lite mer koll och inte riktigt samma oro vad gäller prinsens förkylningsastma. än så länge har den hållt sig i mycket bra schack så vi hoppas förstås på en fortsättning i samma mönster.
så passen är framletade efter att inte haft en aning om vad de gömde sig, kan säga att det är en vanlig företeelse när familjen glantz ska ut och åka. kvällen innan brukar sådant plockas fram så denna gång är vi ute i väldigt god tid.

innan det blir teneriffa så ska vi njuta i göteborg till helgen i goda vänners lag, julmarknad på liseberg och förhoppningsvis en fika med en gammal gammal vän, det ska bli underbart. idag kommer morfar på besök och andra advent ska vi fira tillsammans med mormor och morfar. anländer till sverige igen den 16 dec och då väntar julen på riktigt. i småland kommer vi vara länge länge och sen börjar marcus hemmaliv till långt inpå våren. vi har en massa spännande framför oss och självklart känns det mer än bra.

3 kommentarer:

Grodansmamma sa...

Åhh vad skönt! Ni kommer få en underbar resa. Kramar

Elin sa...

Så himla skönt med Teneriffa, och visst är det skönt att vara ensamma..bara ni tre, så härligt! Men däremot lite tråkigt att ni skulle till Göteborg i helgen...vi som ska upp till huvudstaden, Niklas och jag, mamma och pappa och paret Kronstrand(första advents-helgen, precis som förra året:). Men vi får väl helt enkelt kolla in er nya lya en annan gång...hoppas ni får en skön helg i götet! Kram/Elin

Mrs Kronis sa...

Hej hopp! Det var väll ett jäkla sätt att åka ner till Götet när vi skall upp till baksidan.... Instämmer med syrran, det hade varit kul att träffa er. Men det får väll bli till jul, för då dyker ni väll upp?? Låter helt fantastiskt underbart med resa till solen, behövs verkligen nu när de ljusa dagarna är över på några timmar! Ni får ha en härlig helg i Göteborg (svårt att ha annat här..) och mys ordentligt på liseberg! Stor kram till dig och resten av familjen!