torsdag 18 december 2008

en paus från vintern...

veckan i solen var skön. underbart skön skulle man våga säga. så avslappnat att de flesta hjärnceller tog semester på riktigt. det är ju det fina med charter, man behöver inte tänka. med uppdukad frukost, slapp vid poolen eller stranden, strospromenader och middag hos franco på hörnan så behöver man inte tänka på egen hand. det är bara att följa med i den stilla lunk som råder på dessa semesterorter. lite svårt att låta julkänslan finna riktigt bo trots julgranar och tomtar i alla dess gatuhörn, men desto roligare att ha julen och komma hem till.

nu är det småland som gäller för hela slanten och riktigt riktigt länge ska vi njuta söder över denna jul och in på det nya året. imorgon går flyget och skönt ska det bli.
jag låter bilderna tala sitt eget språk...4 kommentarer:

vanja sa...

Underbara bilder!! Nu längtar jag också efter värmen och solen. Inte helt konstigt i denna gråa dag... vore fint med lite snö till jul! Härligt att ni fick en sån fin semester, nu har ni laddat batterierna ända till våren.

Julkram!

Kecka sa...

Åh vad mysigt ni ser ut att ha haft! Calle ser så lycklig ut! :) Ha det bäst! *massa kramar*

Vida sa...

Det ser ju fantastiskt skönt ut! Precis vad alla behöver när det är mörkt här. Hoppas vi ses efter nyår när vi alla är på plats igen.

Ha en sagolik jul och ett glittrande nytt år. Må stjärnorna skina på din stig.

Kramar från Liv

Perssons pack! sa...

Välkommen hem.... det ser ut som ni har haft en super semester...Calle ser ut som han har mått som "fisken i vattnet"...hoppas vi ses på Solbacken i JUL..kram Benita