tisdag 2 december 2008

harry harry harry

ja, gott folk...nu är det väl ändå dags att berätta för er.... att det ligger en liten harry i min mage och väntar på att få komma ut framåt vårkanten. närmare bestämt i slutet på april. calle ska bli den där stolta, härliga, busiga och trotsiga storebrorn till en liten harry. ja, vi säger harry, men har egentligen ingen aning, det kan lika gärna vara en harriette :)...arbetsnamnet är harry och på något sätt känns det naturligt och bra. ingen annan tycker om namnet, men jag har börjat älska det...vi får väl se.

det är undebart att återigen börja känna liv där inne, trots att det inte är så länge sen sist så glömmer man snabbt. härligt är det på så många vis. självklart har vi berättat för storebror, reaktionen var kanske inte den mest förstående, men jag tror han kommer älska det.

ja, nu vet ni.... en harry är på väg.

18 kommentarer:

Ulla sa...

Vad roligt, ett stort grattis till er.

Mrs Kronis sa...

Nämen guuuud va mysigt!! Stort grattis till er båda och till Calle med förståss, som kommer bli världens bästa storebror!! Vi ses till jul! Kram

Kecka sa...

Men åh grattistill hela familjen *pöss*

Grodansmamma sa...

Stort stort grattis!!! Kramar

Elin sa...

Nämen..vilken suprise!! SÅ himla roligt! GRattis Grattis till hela familjen Glantz:) Stora grattis kramar från lillkusinen i växjö och niklas också förstås!! Hoppas ni hade det riktigt mysigt i Gbg i helgen förresten...huvudstaden var lite små regnig men ack så mysig:) Kramar/Elin

Anonym sa...

Kul!!! Han blir en fin storebror. Elvira älskar sin lillebror och han får alla pussar.

Freja sa...

Men grattis !!! Gud vad roligt! Du har hållt dig länge med att berätta!

Vi i Müllheim sa...

Nämen GRATTIS!!! Ja, nu har ni ju plats och allt!!Det blir liv i luckan i erat hus, minsann. Och vad roligt för lille Calle också!
Storkramar från oss i Müllheim
Ingela

Christina sa...

GRATTIS!!!!

Gullan sa...

Så jättekul med tillökning!!! Det var en superrolig överraskning! Ha det så gott i din graviditet och hoppas att du mår bra:-) Hälsa och krama övriga i familjen från oss på Solbacken!
Gullan

claudia sa...

Hej
Först vill jag säga stort grattis till calle o hans stolta mamma o pappa!!!!!! Jag är inne o läser på din /er sida varje vecka, blir alltid så glad!! Calle valde två underbara föräldrar , visserligen känner jag inte din man även om de känns så när jag läser om er vardag. Tack för en underbar sida somm alltid piggar mig! Ha en jättebra sem, förresten tycker jag att Harry är ett bra namn! Många kramar Claudia m fam

Carin Påhlman sa...

Grattis grattis!
Vad roligt! Harry tycker jag är ett jättefint namn -i min släkt är det ett släktnamn och jag tycker det är väldigt vackert namn.
Julkramar till er alla tre!
/Carin P

Anna sa...

Harry är absolut ett godkänt namn! Jag går in på olika namnforum ibland och förfäras över folks märkliga smak - oftast med önskan om att vara originella. Det värsta var när jag nyligen läste en gravid kvinnas undran om hon skulle döpa sin kommande son till Hampus eller (håll i er nu...) Diezel. Jo, hon valde mellan just de två. Igår hörde jag även om en bekants bekant som döpt sin son till Remington efter en pistol (pappan till barnet var polis). Galet, tyckte jag. Så i mina öron låter Harry väldigt fint och normalt!

Lilla L sa...

jÄTTEGRATTIS! Vad roligt!

/Helena

Lena sa...

Grattis.

pc sa...

Så underbart, det är härligt att gå och vänta barn.Åtminstonne om man inte mår illa och om man i övrigt är frisk.

Jag vill också passa på att utmana dig. På min blogg har jag startat Länk till Lucia http://enbart.blogg.se/2008/december/utkast-adam.html

Tanken är att sprida ljus genom att skänka och länka. Alla som kopierar sidan ger minst 20 kr till barncancerfonden, skriver på sin egen blogg och utmanar minst två personer till.

Hoppas du antar utmaningen.

/PC

mathias sa...

Grattis! Harry är ju ett superskönt namn, hoppas den blir en kille som faktiskt får heta Harry!

Imsavimsa sa...

Oups, hade en annan inloggad på min dator så "mathias" är jag. Ursäkta förvirringen ;)