torsdag 4 december 2008

länk till lucia

enbart har utmanat mig att skänka minst 20 kr till barncancerfonde i insamlingen "den jävla idioten" och på så sätt få fler att göra samma sak, ringar på vattnet helt enkelt. så plocka upp mobilen och skänk en liten slant, de är de små gåvorna som gör skillnad. 20 kronor har alla råd med!
-----------
Kopiera denna text och lägg till ytterligare minst en person som du utmanar i Länk till Lucia! Är du inte utmanad, känn dig ändå fri att delta i Länk till Lucia!

Tanken är att vi i bloggvärlden skall skapa en lång länk med bloggare som antagit Enbarts utmaning att länka till insamling mot cancer. Vi som länkar har också givit minst 20 kr till insamlingen "Den jävla idioten" tillägnad Medeleine Deckert. Länken skall hålla minst till Lucia. Vi vill sprida ljus över alla som drabbats av cancer och bidrar på detta sätt genom att länka och att skänka.

Madeleine har lämnat världen men Tim 11 år kämpar. Det är inte mycket jag kan göra mer än att skänka pengar till insamlingen "Den jävla idioten" och att sända en tanke till Madde som lämnat och Tim som kämpar (och ALLA ANDRA som kämpar mot "Den jävla idioten").

Jag utmanar: ALLA PÅ MIN BLOGGLISTA...så ni som vet att ni finns där. utmaningen är skickad!

Följande har utmanats: Enbart som startat utmaningen samt, (KOPPIERA IN ALLA SOM DU UTMANAR HÄR), Ajaxen, Beppe, Diqueen, Enbart, Eva, Helene, Lena, Malin, Nina, Petra, Princess 55, Sabina, Sanna, Tess, Vida, Yllegarnet, vi i mullheim, tjejerna två, söt o snygg, solbacken, skidprinsessan, prince vince meets the world, mrs kronis, mina tre töser, masarinmamman, loppis o vin, lilla l, keckan, jimmy danielsson, imsavimsa, heja abbe, grodansmamma, freja vårt hjärtebarn, citronsirap, brandman och kassörska, annamarias matblogg

Vill du veta mer?
Enbarts Blogg, Maddes blogg, Maddes mamma Anne, Davids blogg, Barncancerfonden, Ttela artikel, GT-artikel, Radio Väst inslag (17 minuter in).Tims blogg, Tims mammas blogg, Aftonbladets artikel om Tim

1 kommentar:

pc sa...

tack för att du antar utmaningen.