torsdag 8 januari 2009

back in business...men ändå inte

oj vilken lång med ack så välbehövlig paus det blev. både från vårt eget vardagspussel, men även från nätvärldens alla hörn. känns roligt att sätta sig framför datorn igen. vi är som rubriken säger back in buisness men ändå inte. from med måndag är det jag som kommer stå för hejdå vinkandet på morgonkvisten och kramkalaset varje kväll. det är en underlig känsla att gå tillbaka till jobbet efter så lång tid hemma, även om det blir ett gästspel fram till vårkanten så är det värt mycket att få ta del av den vanliga vuxna tillvaron.

julen och dess helgdagar har varit gudomligt sköna och visst är det alltid skönt att komma hem igen men denna gång med en viss tomhet efter nära och kära som man blir mer varse om befinner sig så långt borta geografiskt. kan kanske även handla om sköra hormoner som spelar mitt känsloliv ett spratt. det finns dock många vänner som vi inte hann träffa trots ett långt besök i småland, men ni står högst på listan nästa gång. man vill så mycket, både ha vila med lugn och ro blandat med fest och glada middagar i goda vänners lag.

annars är allt sig likt. calle har utvecklats massvis i sin kommunikation och tecknar mer och mer. vi har en stark känsla över att det är många många tecken som vi inte hajjar riktigt ännu, men med tiden blir nog både calle och vi klokare. harry sparkar på mer och mer och ser man mig kan man tro att det är dags om några veckor. men först är det mycket som ska ske. städa ut julen, ansöka om bygglov, köpa bil, jobba och inskolning på dagis. sen harry.....sen är du mer än välkommen till vårt lilla vardagspussel.

2 kommentarer:

Vida sa...

Varmt välkommen tillbaka.

Kramar från Liv

Grodansmamma sa...

Visst känns det som bebbarna ska komma nu! Känns som magen redan nu är färdig att spricka. Vänta bara tills du kommer till din tredje gång....
Till och med storebror kommenterade häromdagen att jag såg ut som när Elsa kom ut. Stor kram