lördag 17 januari 2009

generositet

det finns verkligen generösa människor där ute som ger av sitt hjärta, kunskap och erfarenhet. det fick vår familj känna glädjen av i veckan. i början på månaden fick jag ett mail från en man som på något sätt hittat min blogg. själv hade han en snart vuxen son i familjen med ds och jag antar att de som alla vi andra hade rensat och fixat i sitt hem efter alla helger och förra året. det hade resulterat i en stor kasse full med litteratur om kommunikation, skolgång och annat mycket läsvärt om just down syndrom. i sitt mail till mig erbjuder han helt generöst oss att få all denna litteratur då de inte längre hade så mycket användning av det.
det värmer mitt hjärta att möta dessa generösa människor som kommer med så mycket kunskap, tips och glädje. de har på så många vis banat väg för alla oss andra som idag snart 20 år senare fått ta del av den lilla extra kromosomen i våra respektive familjer.


så nu har vi en hel hög med litteratur från irene johansson, material och många andra läsvärda böcker att ta del av. det bästa är motivationen som bara ökar för varje dag som går i takt med att calle bara vill mer och mer. så tusen tack till mannen med böckerna... det betyder mer än bara handling. generositet ger generositet. tusen varma tack.

4 kommentarer:

Vida sa...

Oj vilken generositet.. vad glad jag blir! Det är stort.

Skolgatan sa...

Men vad bra! Snäll han var,mannen med böckerna:-) Ja motivationen ökar ju mer grejer man har men den bästa motivationen är ju självklart barnet när det visar att
det händer saker *lycka*

Kram

Freja sa...

oj vad snällt! Sådana handligar lever man på länge!

Linda sa...

Åh, vad roligt! Hoppas det finns en amssa ni har nytta av. Jag hittade din blogg idag och jag kommer definitivt att återkomma.