söndag 11 januari 2009

jobb...

imorgon bär det av... till jobbet. för första gången på ett och ett halvt år, kan inte säga annat än att det känns lite pirrigt. ännu mer eftersom jag kommer göra lite allt i allo med tanke på mitt korta gästspel. men det ska bli skönt att få en om en så kort men ack så värdefull titt ut i det normala livet igen. ibland blir man dock lite less på sl´s kollektivtrafiken. satt och kollade hur jag enklast ska ta mig till jobbet med tanke på att vi nu äntligen har bestämt oss för inköp av bil, men den kommer inte förrän senare i februari-mars. så nu är läget två timmar och tjugo minuters bussfärd varje dag. i och för sig tur och retur, men jag tror det räcker och blir över. detta trots att arbetsplatsen ligger på samma sida stan som huset mitt.
så gott folk, imorgon är det jag som famlar runt med trötta ögon vid halv sex snåret. wish me luck.

6 kommentarer:

På Skolgatan sa...

Vilken fin blogg. Lägger dig i min blogglista,jag är svag för oss ds-bloggare:-)

Vart i småland bor ni,jag bor i Hjo så det är ju nära Småland men Småland är ju stort...

Lycka till på jobbet imorgon!

Kram Jessica

Skolgatan sa...

Ok nu såg jag,huvudstaden:-)Läste nog lite snabbt förut. Där uppe måste det finnas mer grejer för våra barn att göra,iallafall mot Hjo,hi,hi men det säger ju inte så mycket!

Kram

Vida sa...

Önskar dig en härlig första dag på jobbet. Kommer att gå alldeles utmärkt.. mitt tips för pendlingen är (såklart) sommarprogram i mp3'n eller en bra bok. Ses på fredag och kram tills dess..

Liv

Grodansmamma sa...

Lycka till imorgon! Det är både skönt och hemskt. Skönt att ha ett eget liv men saknaden är ibland enorm. Kramar

Skolgatan sa...

Hejje!

Du har nått att hämta på min blogg:-)

KRAM

Anonym sa...

花鄉,愛情海,百威,為楓精典,比佛利,新阿里山,儷京,御花園,風華,溫莎堡,晴海冷泉,紐芬堡,歐悅,名湖水岸,歐悅,萬里仙境,北極星,皇居,禾楓.湯泉,香緹,湯野,水漾,金色河畔,戀愛,新阿里山,皇家花園,山櫻花,名家,風華,美麗殿,艾蔓,薇星,皇城,泰皇,風雅頌,欣歡,名爵,竹田驛站,薇星,風雅頌,愛摩兒,墾丁,雅柏,天母,威斯堡,嘉賓閣,伊都,衣蝶旅店,樹林月圓,萬里仙境,北極星,華都飯店,馥嘉商務,唐城,雙橡園,百老匯,紫園,夏卡爾,竹林雅緻,好來屋,馬德里,湖山度假,蔚藍海岸,約客頂級,儷灣,真善美,歐香,愛莉園,人客