söndag 8 februari 2009

skön söndag

bacillerna verkar ge med sig sakta men säkert. igår vaknade dock prinsen med 39 graders feber igen, men idag verkar det vara som bortblåst. astman är borta för den här gången och viljan till lek och bus är helt oemotståndlig. skönt att beskåda med andra ord. han pratar och pratar och pratar..... i timmar, all vaken tid och även under sömnens sköna timmar pratar han. vad säger han...ja den som det visste. han pratar med både röst och händer, för långa samtal och att sitta framför spegeln och prata med sig själv är en favorit som går ständigt i repris.
det här är härligt att se, det rasslar i teckenvokabuläret och de verbala orden domineras av titta, äta, boll, vatten, tutte, pappa och många långa raddor av ramsor som vi bara kan gissa oss till. trots baciller på hög nivå verkar det som han har tagit ett stadigt grepp om sin utveckling och inga är mer stolta än vi.

dagen har spenderats med söndagspromenad i villakvarteren, njutning av tore wretmans rotmos och till kvällen våfflor med sodavatten i. skön söndag med andra ord.

5 kommentarer:

Vida sa...

Låter som en skön söndag och kul att han pratar så mycket...

Varm kram till dig

Liv

Grodansmamma sa...

Våfflor med sodavatten? Varför? Nyfiken....

Carrroline sa...

grodansmamma: de blir så mumsigt frasiga då ;)

Lena sa...

Åååå.
Våfflor med sodavatten vad gott. Min mormor hade alltid sodavatten i våfflorna, jag ändvänder pulver.

Vad härligt att Calle har blivit bättre.

/Lena

Vida sa...

Vill önska dig en fin alla hjärtans dag och tack för de fina tulpanerna. Du är underbar!

Kramen