söndag 1 februari 2009

sömnen nalkas

så var ännu en dag på sjukan över. tidig morgon till sen kväll, men sova gör jag hemma inatt också, sen kanske marcus behöver en natts vila hemma också. läget är väl ungefär det samma med prinsen, idag är det mest vätskan som spökat så kanske sätts det dropp på skrutten imorgon. ikväll har jag dock något konstigt och ovanligt lugn över mig och inte alls den ångest som jag annars brukar uppleva när jag inte är på plats, senast igår kväll. kanske finns det en övertygelse i mig att det kommer bli bra även denna gång. jag är dock inte så trygg så jag lugnt och sansat kan gå till jobbet imorgon och jag tror att både marcus och calle behöver lite paus ifrån varandra också, trots att prinsen blivit oförskämd pappig sedan han tog över det största ansvaret för vårt vardagspussel. jag vet inte hur det funkar med alla regler från försäkringskassan när man jobbar och har barn på sjukhus trots att den ena föräldern är föräldrarledig, men det känns som ett sekundärt bekymmer. först vill jag bara ha hem prinsen i gott skick, det är det enda som betyder något.

5 kommentarer:

Grodansmamma sa...

Ge honom en bamse kram från oss alla, speciellt Elsa!
Ta hand om er allihop!

Lilla L sa...

Stackarn, vad jobbigt! Hoppas han kryar på sig snart.

Lena sa...

Nog får man vabba fast den andra är föräldraledig.
När mina tjejer låg på neo så skrev de sjukintyg och där stod det att båda föräldrarna fick vabba, (det var neo på Sachsska).

Linnéa har aldrig varit så sjuk som din kille är (alltså inte efter sin lunginflammation hon hade när hon var nyfödd).
Men vi har legat några gånger på Sachsska avd 70 och 74 för lite olika saker men inte för samma saker som din lilla prins.
Det är som du skrev tidigare att man vill inte dit men när man väl är det så är det skönt att man får vara där och få all hjälp.

Många kramar till dig och den lilla prinsen.

Vida sa...

Tänker på er och hoppas Calle är så pigg att han snart får komma hem. Det känns som en självklarhet att du skulle vara hemma men jag har ingen aning om vad som gäller... kramar

vanja sa...

Vad jobbigt!! Tänker på er, ni är starka. Hoppas Calle blir riktigt frisk o pigg snart igen. Det är hemskt när de inte mår bra.
/stor kram o kärlek till er