fredag 9 oktober 2009

here we go again...

ja, så är det. morgonen började med ett kontraktskrivande på ett nytt tillfälligt boende. så nu ska vi packa våra kartonger ännu en gång....men....vi behöver inte packa upp dem förrän vi seglar in i vårt alldeles egna hus. denna gång hyr vi en hel kåk, möblerad och allt annat man behöver i ett vardagspussel. en ganska stor kåk som vi kan bo i tills vi är klara med vår egen...det bästa av allt...den ligger i älta.

lyan vi har bott i nu sedan i maj är i farten att ombildas till bostadsrätt som alla andra lyor i denna stad och eftersom det dröjer med besked om vi kan bo kvar så länge som vi behöver så kände vi inte att det var läge att chansa att i december stå på backen med två små knoddar. det börjar kännas sisådär att flytta runt på calleprinsen hela tiden, men jag hoppas och tror att han har sin trygghet i oss istället för väggarna som omger honom. ebban har ju inte riktigt någon koll på vart hon befinner sig än så länge.

så lyder lägesrapporten iaf...det bästa av allt. vi kan gå till dagis varje morgon och vi kan kompensera lite till det bättre för den miljöbov vi varit hittills med myyyyycket bilkörning varje dag. skönt ska det bli...trots alla kartonger som nu bara väntar .....

Inga kommentarer: