torsdag 8 oktober 2009

låt mig aldrig bli bitter

fy för bittra människor. framförallt bittra tanter i tvättstugan. 13.00 gick jag in i tvättstugan, då visste jag att det var fem minuter kvar av min tvätt. jag vet, man ska hålla sin tid, men ibland blir det inte alltid som man tänkt sig. men då har den bittra tanten på våning fyra bestämt sig för att hennes tvätt minsann är viktigast i universum och STÄNGT AV MIN MASKIN. alltså...den ramsan som kom ur mig var inte fin. och tanten var inte heller så himla trevlig. något om att folk i det här huset minsann var helt väck och att det skulle bli skönt och flytta härifrån flög ur min mun. lilla jag som alltid är så väluppfostrad och artig...inte idag. men det var faktiskt den bittra tanten som började...usch o fy för bittra tanter. låt mig aldrig bli så bitter så jag höjer min egen tvätt till skyarna.

3 kommentarer:

Gullan sa...

Åh, vad skönt att få häva ur sej i bland. Det önskar man på jobbet när det kommer "gnällkärringar". Har ni inte den varan hemma nu??? Måste jag åka iväg nån annanstans och handla det?? "Ja, gör det då da", tänker man att man vill säga då:-)))Kram från Gullan och stå på dej! Snart bor ni i erat hus!

Vida sa...

Har svårt att se att du nånsin skulle kunna bli bitter... tyckte det var rätt åt dig att säga till surtanten för hon hade kunnat låtit maskinen vara...

Anonym sa...

haha vad härligt att få vara lite arg ibland! jag kan inte tänka mig dig som bitter! du är för rolig! :) puss från anna