måndag 28 april 2008

annas dag

ingen var vackrare än anna denna lördag i sthlm. en möhippa med inslag av knallgul tupp, bubbel, kroki, styling, bubbel igen och tapas tapas tapas. ej att förglömma skratt, tårar, minnen som finslipades och ännu mera skratt. kanske fanns det en aning hos donnan från bryssel vad som pågick, men att därifrån anta att en tupp var i antågande för upphämtning på elite hotell tror jag var långt över hennes spekulationer.

en lunch i gassande sol fick vi även njuta av på en av stans allt mer frekventa uteserveringar där även kreativiteten tillsammans med ståltråd, fjädrar och pärlor bidrog till en krona i egen stil.

när energi var tillsatt var möte bestämt med en av dagens svensexor, dock inte annas blivande. en modig brudgum stod krokimodell inför ett fnittrande gäng tjejer. finns en chans att vi bidrog till kommande frågescenario för denne man. senare tog båten oss hem till sjöstaden där make och fotosession samt mera bubbel väntade. denna vackra modell sattes på print i både smakfull och mindre smakfull kostym :).


som sagt....tapas tapas tapas. kvällen tog sin början i en lya på södermalm dit gourmétkocken från scheelegatan levererat. den mer amatörmässiga gourmén..jag..lyckades tyvärr glömma sötman i den (på bild) fina pannacottan. att bara äta grädde med vanlijstång i är inget jag kan rekommendera, men bruden var nöjd ändå och tog glad emot en extra drink istället. kvällen rundades av på berns källare där anna i fjäderkrona dock inte utmärkte sig då det bekräftades att jag någon gång någonstans glömde av livet vid stureplan. oskriven regel finns vad gäller att utmärka sig och att besitta en skär fjäderkrona var inte top of the line denna kväll. trots detta så var det annas dag och vi hoppas att du hade en underbar dag. du är outstanding och helsingborg kommer få den vackraste, rappaste och lyckligaste bruden för all framtid. tack säger jag till annie, du gjorde allas vår dag!

lite bilder att njuta av från annas dag....


Inga kommentarer: