torsdag 24 april 2008

livet är bra skönt

livet är bra skönt när man får vara utomhus och sitta under grenar som förgyller det mesta i ett rosaskimmrande ljus. det bästa som finns är att ligga i gröngräset och kisa upp i ett körsbärsträd. nu blir det ju inte så mycket av den varan eftersom den yngste medlemmen i vår familj pockar på en del uppmärksamhet, ömsom sitta ömsom stå. jag tror dock att även han tycker livet är bra skönt just nu med en massa nya upplevelser att ta del av. ibland blir det så mycket att det är svårt att hantera. klart, han kan inte välja vad som ska filtreras utan det är ett ständigt inlopp av intryck. jag skulle också sova som en prins om det hade varit jag.


jag ska inte överdriva skrivandet idag då det inte finns så mycket att säga, men det kommer lite bilder på de små personligheterna som gjorde oss sällskap i dagens gröngräs.

aston är troligtvis coolast i sjöstaden med sina brillor här tillsammans med mamma ingrid


stella, tjejen med stadiga ben....snart springs det


slutligen säger vi tjing tjing till nästa tillfälle. ha en skön kväll alla som vi känner och njut av det rosa skimmret i just ert vardagspussel.


3 kommentarer:

Elin sa...

nämen är det familjen glantz jag ser. en ny stjärna på blogghimlen:) Så roligt!! Kommer vara en flitig besökare! Hoppas allt är bra med er i soliga huvudstaden, det ser i alla fall så ut på bilderna! Stort kusinbarn man har ser jag..växer så det knakar! Ha det gott. Kramar/Elin

Gullan sa...

Ja, livet är jätteskönt! Välkommen in i bloggvärlden, Caroline! Blev Marcus förvånad att du startat blogg? Det blev Stellan - positivt förvånad faktiskt! Han är nyfiken, som jag på vad som händer i släktskapet. Oh, vad Calle är gosig. Längtar efter att få hålla honom i famnen igen, som jag fick på julafton. Tiden går så fort och han växer ju så det knakar. Krama om honom ifrån gammelfaster:-) Gullan

AnnaH sa...

Hej på er!
Vilken fin blogg! Kan lova att jag kommer att kolla vad ni har för er varje dag! Kramar