fredag 5 december 2008

julmys

eftersom vi ska resa bort en vecka till solen så tjuvstartar vi julen i vårt hus lite. vill inte gå miste om något som bidrar till mys, iaf i vår familj. så ikväll blir det nygriljerad skinka, lussekatter och glögg tillsammans med nyklädd gran, nykokt julgodis och pynt lite här och var. det bästa av allt är att världens bästa mormor och morfar kommer åka in på sin släde framåt kvällningen, ska bli underbart med en helg nära dem. saknaden är stor när avståndet är långt, men å andra sidan så mycket roligare de gånger vi ses.

efter snart ett och halvt år hemma med prinsen så kan ibland dagarna bli lite långa. mycket roligt hittar vi ju på, men bristen på kontakten med vuxenvärlden gör sig allt mer påmind och jag ser fram emot att gå tillbaka till jobbet i januari, bara ett litet gästspel i och för sig med tanke på harrys planerade nedkomst, men iaf. skönt ska det bli. då blir det pappa i familjen som stannar hemma och framåt tidig vår nalkas det dagis för prinsen. mycket skall hända.....men först baaaara mys....

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, jag längtade också till arbete och vuxenkontakter när man låg hemma som en flodhäst... men jag hade gärna fortsatt flodhästa och glömma alla vuxna... så känns det i alla fall eftersom jag inte fick den där saknaden efter vuxenvärlden. inte ens nu.

Vida sa...

Underbara Caroline.. du skriver så att man får julstämning i hela magen.

Hoppas ni får en sagolik semester så ses vi kanske innan jul när ni är hemma igen eller efter jul..

En liten fråga, får jag ev använda denna underbara bild av Calle (självklart med länk till dig) om jag behöver en tomtebild i min kalender? Den är ju sååååå fin!

Varma kramen till en av de varmaste personer jag känner

Liv

Anonym sa...

Åhhhh vad mysigt!! Älskar julen sååå mycket!
Det var superkul att äntligen ses igen och fantastiskt att få träffa prinsen Calle. Hälsa dina smålänningar från oss.

Önskar er en härlig resa, god jul & gott nytt år!!!

Ses snart igen hoppas vi,
puss & kram
Vanja, Magnus & Oscar

Anonym sa...

Han är jättesöt eran son.Han kommer att tillföra era liv med mycke kärlek och glädje.
Kram Mette

Anonym sa...

Så underbart söt! Han får en verkligen att le!

Anonym sa...

kan se er framför mig i er lilla stuga med tindrande ögon!! god jul och gott nytt år! kram K

Oss.... sa...

Jag har följt din blogg ett tag och jag har hittat hit genom Vida-liv och jag måste bara få KOmmentera lite nu!! Har inte gjort det tidigare men nu måste jag!!

Du har världens sötaste tomte!! Så himla go!!
Ta hand om varandra i värmen nu!!
Kram kram