måndag 13 april 2009

då var det dags igen....

...för flytt :). några månader framåt blir vi centrala nackabor, återigen flyttkartonger som ska fyllas och bäras ut i container för förvaring eller till vår tillfälliga lya i nacka. idag blev det bestämt. ett andra handskontrakt för vår lilla familj tror jag kommer rädda många tårar och tandagnisslan i detta renoveringsprojket. nu är projektet så pass att vi i stort bestämt oss för att riva hela huset och bygga ett nytt. vem som helst förstår att det blir lite svårt att bo där under tiden. visst är det skönt med sommar, men att sova utan väggar och tak är väl lite att ta i kan man tycka :).

en charmig familj tog emot oss idag för att visa oss runt i deras trea och trots att det var fler intressenter så var de barmhärtiga mot en hemlös barnfamilj :). mysiga människor med hjärtan av guld skulle man kunna säga....som han sa pappa i familjen...."klart man ska få bygga sitt drömhus". känns så skönt att vi kommer kunna fortsätta vara en vanlig familj samtidigt som vårt egna lilla palats tar sin form. att vi får köra bil till dagis några månader är smällar man får ta och många har det ständigt så i sin vardag. våra liv börjar verkligen leva upp till bloggens namn...att pussla ihop saker och ting i livet för en harmonisk vardag...det är hör till oss.

en del har kanske trott att harry är på g eftersom jag dröjt med inlägg på bloggen...ack nej. han låter vänta på sig och trivs där inne. påsken som var min plan att hälsa honom välkommen har både kommit och gått förbi, dock en mycket trevlig helg med familjerna på besök och firande av mannens 30-årsdag. skönt har det varit och ännu skönare blir framtiden när vi nu har en konkret plan på huset och en mysig lya vid vattnet att gästa under tiden.

2 kommentarer:

Vida sa...

Det låter som en väldigt bra lösning.. jobbigt att bo mitt i renoveringsprojekt med småbarn... har undrat om Harry kommit men nu vet jag.

varm kram från Liv

Anonym sa...

längtar också efter harry...men men snart så kommer han/ hon då blir de ttorsdagar i nacka istället:) massor av kramar K