lördag 25 april 2009

i chock

jag tror nästan jag är det....i chock. ingen har varit så säker och övertygad som jag om att den här lille krabaten skulle komma innan utsatt datum. vad jag har grundat det på? ja det vet i katten...men ni vet. man pratar om instinkter, känslan av vad som komma skall, kvinnors kapacitet till att "känna på sig" saker och ting i samband med barnafödsel. ja, kanske trodde jag på det, men ojojoj så långt ut jag var och seglade.

nu sitter jag här med magen i vädret, analyserar minsta liten känsla i kroppen, men kan för hundrade gången konstatera att just nu i denna stund är det inte dags. förhoppningsvis kan saker och ting se annorlunda ut om en timme eller två :). omvärlden tror att jag har gått över tiden i flera månader tror jag eftersom jag har tjatat om den där påskhelgen....då kommer det ske. idag är deadline....25 april, så från och med imorgon är jag en övermogen, grundlurad och höggravid individ som bara vill en enda sak i hela världen. få lite värkar och sen är det över.

4 kommentarer:

Erika sa...

Jag gjorde lika dant. Så när han äntligen kom en vecka efter beräknad dag kändes det som om det var tre veckor över tiden. Längtan gick över till frustration som gick över till uppgivenhet. "Nä hä, det blev ingen bebis den här gången." Där gick tåget.

Lycka till när det nu blir.

Vida sa...

Ha,ha! Du lurade dessutom mig.. trodde du skulle klämma ut lilla Harry (du är ju som gjord för att föda barn eller hur var det?) på natten efter vi ätit kanongod middag hos er? Men det känns längesen nu...

Kramar

Catrine sa...

Väntar med spänning på fortsättningen. I morgon ker vi till Lund och när vi kommer tillbax så har det säkerligen poppat ut nått hos er.

Kram och Lycka till

Anonym sa...

168MOTEL,臻愛,依蝶,東楓,桂林,水漾,開漳聖王廟,天池檜谷,長青祠,仙溪,不老溫泉,城隍廟,皮影戲,荖濃溪,觀音山,中山公園,壽天宮,寶來溫泉,石洞溫泉,月世界,太陽谷,大世界,靖王墓,橋頭糖廠,大瀑布,大鬼湖,小鬼湖內門,南海紫竹寺,錫安山,雞冠山,新養女湖,旗山老街,文物館,運動公園,穎達生態農場,歷史展示區,鵝鑾鼻,高爾夫球場,保力林場,四重溪,森林遊樂區,台鳳高爾夫球,蛤板灣沙灘,沙馬基島,社頂自然公園,八大森林樂園,佳樂水,龍鑾潭,白水泉瀑布,曹公祠,竹林,岩玄華山文化院,桃源溫泉,鳳儀書院,世紀大峽谷,海洋生物館,森林遊樂區,關山落日,南灣海水浴場,後壁湖,烏石鼻海岸線,海灣風景區,國家步道,阿里史冷泉,頭城老街,澳花瀑布,石觀音寺,大溪漁港,東澳灣,溫泉公園