söndag 20 september 2009

ett ord...

fick en utmaning. det var länge sen jag hakade på så nu var det dags tycker jag. att förklara vida´s blogg med ett ord är verkligen en utmaning. hon ger så mycket av sig själv och sitt liv, men måste jag välja ett så är det ödmjukhet. ödmjukhet inför livet, tankar, känslor och allt annat så fyller våra liv. sen har jag ju förmånen att känna denna dam även utanför bloggvärlden och även där passar ordet ödmjuk väl in.

så nu passar jag på att utmana fem andra.... och det blir fem bloggar som jag alltid alltid alltid bläddrar förbi...no matter what.

grodans mamma

masarinmamman

fredric o jag

söt o snygg

honungspojken

självklart ser även jag fram emot att se hur ni alla skulle beskriva vardagspussel med ett enda ord....spännande.

6 kommentarer:

Vida sa...

Ödmjukhet... väldigt intressant. Det var inte det mest väntade men helt fantastiskt att du beskriver min blogg med det ordet. Tack snälla!

Din blogg är fantastisk på så många vis men nu när jag måste välja ett ord blir det VÄRME.

Kramen

Elin sa...

ordet är STYRKA.

Ha det fint, kramar/Elin..

Masarinmamman sa...

Utmaning antagen. Mitt ord för din blogg är: Stolthet.

Grodansmamma sa...

Mitt ord för bloggen och dig är: Modig

Catrine sa...

Svårt att beskriva din blogg med ett ord, även om jag mycket väl vet vilket ord det blir.. Det blir GLÄDJE.. Du har ända sedan jag och Martin kom i kontakt med dig skänkt oss så mycket styrka genom att skriva med så mycket glädje!! Tack för att du finns.. Kram

Honungspojkens mamma sa...

Hej!

Jag var på väg att skriva ett ord här för länge sen, men så såg jag att ordet redan var taget, så då tänkte jag att jag skulle komma på ett nytt ord.

Nu har jag tänkt, men jag tycker fortfarande det ordet om din blogg, så då får du det dubbelt:

VÄRME.

Kram