torsdag 24 september 2009

här och nu

ända sen calle kom till oss så har jag nog haft stridsyxan uppe lite vad gäller kontakter med olika myndigheter. kanske till och med tagit för givet att det inte kommer fungera så som vi vill innan vi äns har hunnit sätta igång. jag har som man säger så fint....gått händelserna i förväga...målat f-n på väggen. redan innan de hunnit bevisa vad de vill och kan så har jag satt höga krav. ja, återigen på gott och ont. i sådana sammanhang är jag en otålig person och vill se en förändring nu...snabbt ska det gå. inte alltid den bästa strategin.

men..... nu tror jag att jag kan börja lugna ner mig. med så många fina, engagerade och trygga människor runt om min prins så måste jag nog sänka min yxa lite. de gör ju verkligen allt för honom, de erbjuder sin kunskap, de visar sitt tålamod och de ger aldrig upp. jag ska börja slappna av, låta calles dagisår bli lugna och sköna med allt som hör därtill. nu ska jag enbart fokusera på honom och hans träning. inte låta tanke skena iväg för mycket i framtiden. jag ska göra som calle. leva här och nu.

2 kommentarer:

Vida sa...

Låter klokt och jag är sååå glad över att det blir så mycket bättre än det ni trodde. Varma kramar från Liv

Anna sa...

Hej!

Söt pojke du har!

Var på UL idag o det visade tecken på att barnet kunde ha DS, 3 organ låg på gränsen. De gjorde då ett fostervattenprov som jag får svar på den 1 okt 09. Inget är ju säkert, men jag undrar om vi kan ha lite kontakt ändå... min mejl är: sweetlittleana@hotmail.com

Hoppas vi hörs! Kram/Anna