måndag 16 november 2009

det blev en paus...

utan att jag egentligen planterat det så blev det en paus från bloggandet. det har helt enkelt varit en hel del annat att fixa, dona och styra med. så kan det gå. det kanske inte heller har funnits så mycket intressant att blogga om, så kan det också vara.
allt går sin gilla gång... calle verkar ha bestämt sig för att det faktiskt är roligare att gå än att hoppa på rumpan, för varje dag som går så ökas gåsträckan på. det är underbart och se när han går sina stapplande steg med båda händerna i luften och samtidigt kiknar av skratt, man kan inte annat än att bli varm i hela kroppen.

huset är under förvandling, just nu är temat fönsterdörr...minst sagt :). börjar även bli dax för alla val som ska göras, angenäma bekymmer. det närmar sig så sakteliga för inflytt...bara månader kvar nu. vi längtar.

annars så försöker jag fundera ut vad jag vill med mitt liv, det är ju bara en liten petitess i sammanhanget men iaf :). alla bra förslag mottages tacksamt. det börjar bli dags för lite självförverkligande.

1 kommentar:

vanja sa...

Hej vännen!
Vad skönt för er att huset är färdigt snart, helt nytt! Roligt. Hur gick det med dina fotodrömmar?? Kraam