onsdag 11 juni 2008

den kärleken den kärleken

i helgen var det dags igen. årets andra möhippa ägde rum i de södra delarna av sverige. ställen som eslöv, malmö och andra småorter runtomkring. det var i eslöv det tog sin start med fallskärmshoppning, följt av champagne, picnick, laserdome, riding bull, sumobrottning, relax, strippa, middag och dancing dancing dancing.

min allra käraste vän ska gifta sig. det är så underbart att se någon man tycker så mycket om vara så lycklig. och som jag läste på vida´s blogg, det måste vara kärlekens år. eller är det så att solen, vindarna och jordgubbarna som gör oss kärare och lyckligare än någonsin. det betyder i alla fall så mycket att få dela dagen med sin vän. jag tror bestämt att hon var mer än nöjd. alla farliga saker hon aldrig hade testat hände just denna dagen däribland motorcykel, fallskärmshoppning och inte minst strippan. det är konstigt vad som händer med tio tjejer när en dansk strippa förklädd till indiana jones kliver in i lägenheten. det var ändå en ganska beskedlig strippa, men det räckte för att vi alla skulle fnittra generat och inte riktigt veta hur vi skulle hantera situationen. just då i den stunden var det skönt att inte vara bruden, men hon överlevde :)

nu längtar vi till september då tonerna av två tydliga JA kommer att förgylla dagen. kommer bli världens bästa, roligaste och galnaste bröllop!
Inga kommentarer: