måndag 23 juni 2008

en dröm blir sann

ja ni, hoppas ni alla hade en alldeles alldeles underbar midsommar ovasett om det var snö, regn, storm eller solsken. själva var vi i torpet på öland hela helgen då calle inte riktigt ville bli dunderfrisk innan helgen och tur var väl det eftersom jag själv dukade under i fredags med en brakförkylning så jag kan säga att jag under helgen har bidragit till apotekets försäljning av febernedsättande. ännu har det inte gett med sig, men jag lever på hoppet :)

det fanns dock andra saker som gjorde vår tillvaro helt underbar i helgen. på resan ner till öland blir vi medvetna om att vi "vunnit loppet" i en budgivning på huset med stort H. tänk er, lite oväntat va?! vi kommer flytta till hus, jag och min lilla älskade familj. i och för sig ett renoveringsobjekt byggt -44, det ska renoveras, byggas ut, slipa och såga, måla och fejja. men det är i alla fall vårt fina fina hus.

ganska typiskt mig och marcus tror jag minsann. i början på året lovade vi varandra att vi inte skulle ha något projekt i år utan bara vara och ta in. men på en vecka hann vi med större affärer än vi någonsin gjort. tomten är alldeles underbar med kullar, blåbärsris, björkar och tallar. det enda jag kunde se framför mig var hela skocken glantz med bus och spring i benen och bättre kan det ju inte bli.

så vad gör väl det med lite förkylning när en av våra drömmar blir verklighet. ibland är livet underbart!

4 kommentarer:

Vida sa...

Tack snälla! Blir alldeles rörd när du skriver så snällt...

Men det är ju helt fantastiskt! Vad roligt att ni är med hus! Det är verkligen förändringens år :) Vad glad jag blir för er skull!

Kramar till er alla tre från Liv och hoppas du snart är frisk igen

Josefine sa...

Åhh vad roligt!! Även om vi har hus redan så blir jag avis för jag kommer ihåg hur glad man var!!

Gratti grattis!

Anonym sa...

Vi saknade er på midsommar, hoppas du och Calle börjar friskna till. Vilken grej att ni ska flytta till hus, GRATTIS!!

Kram Marika

vanja sa...

Grattis, Grattis, Graattttiss!!! Vad roligt! :-) Det är så härligt med hus, även om det alltid finns att göra. Så underbart med en alldeles egen trädgård att pyssla i. En lisa för själen!

Krya på dig,

kramis