onsdag 18 juni 2008

skönt med besked

jag börjar bli dålig på att uppdatera, eller är det så att inte så mycket pågår just nu i vårt lite "sjuka" vardagspussel. calle åkte för en vecka sedan på en dunderförkylning ännu en gång och efter mediciner, läkarebesök, lungröntgen så är det nu konstaterat. han har astma. jag tror kanske inte att jag reagerade som de flesta när vi fick beskedet... min känsla var en stor sten som föll från bröstet. så skönt med en diagnos som man vet hur man ska bemöta. nu finns det mediciner som hjälper honom. bara han mår fint och slipper sin hosta är värt vartenda smör i småland.

kanske är det så nu att vi iaf kan åka hem till sydliga breddgrader över midsommar trots allt. ett tag såg vi oss sittande på balkongen med en skål jordgubbar och flaska vin här hemma i sjöstan´. i och för sig inget fel i det, men just midsommar är en helg som vi vill dela med våra vänner och familj. äntligen får vi ta bron över till öland och bara "vara" i södra sandby, kanske bli lite uppassade av mina kära föräldrar, inte minst calle själv. men först väntar en midsommarafton i goda vänners lag, vi träffas inte så ofta med tanke på avståndet, men när vi väl gör det så är det precis som förr. skönt med sådant midsommarsällskap.sen måste jag ju även meddela att jag faktiskt anmält mig till fotokurs i höst, alltid en början, sen får vi se vart det leder mig i livet. återkommer snarare än ni tror med nytt roligt viktigt att veta :).

4 kommentarer:

Vi i Müllheim sa...

Jag har varit jättedålig på att kommentera den sista tiden, nu när jag har läst ditt senaste inlägg, måste jag bara...
Tråkigt att höra att lille Calle ändå har astma, men som du skriver, ändå bra med bekräftelse. Ja, symptomen har ju låtit som det hitintills.
Önskar er iallafall en jättefin midsommar (drömmer själv om en midsommar igen på Öland... en gång) och grattis till fotokursen i höst!! Kram, Ingela

Josefine sa...

Bra gjort att anmäla dig!! Inte bra med sjukdomar och astma...

vanja sa...

Ajaj, stackars Calle! Men han är ju en fighter :-)

Vida sa...

Kommentatorstalkern kan ju inte svika sin plikt.

Tråkigt att Calle har astma men bra att han fått den diagnostiserad precis som du skriver så att han kan få den medicin han behöver..

Men från något tråkigt till något roligt.. jag är SUPERGLAD över att du följer dina drömmar och som sagt jag tror på dig! Ser fram emot att följa ditt äventyr.

Till sist, ha en fantastisk midsommar å efter den kanske vi kan ses om du har tid och Calle är pigg igen!

Kramar i massor