onsdag 13 augusti 2008

nomineradför en tid sedan blev jag nominerad för att vara en läsvärd blogg. jo, det är sant...lilla jag. inte i något hejdlöst medialt forum, men ialla fall. min kära vida...tusen tack. det betyder att andra människor läser mina ord och förhoppningsvis finner dem betydelsefulla. att få ta del av det och få känna känslan ger så mycket tillbaka.

när jag först tog tag i tangetbordet ville jag tala om för hela världen om min kärlek till calle och utan att jag själv hängt med så finns det människor runt om i landet som lärt känna just min calle via mina ord och bilder. det känns förstås fantastiskt. ibland dyker det ner andra saker bland texterna, men det är ju just precis som det ska vara...ett evigt vardagspussel.

självklart vill även jag nominera flera bloggar vars dagliga inlägg bidrar till skratt, gråt, ödmjukhet inför livet och så mycket mycket mer. så gå alla in och läs:

freja - en bestämd, bedårande söt flicka vars mamma skriver om sin kärlek till dottern som föddes med hjärtfel. åtta månader har de spenderat på sjukhus, en kamp mellan hopp och förtvivlan. mamma josefine besitter en styrka bortom alla gränser och är öppen och ärlig med sina ord.

heja abbe - denna pappa kan skriva. med en fantastisk känsla för varje ord verkar det som hans fingrar fullkomligt sprutar ut tankar om sina två söner. en rolig, känslosam, naken och vacker blogg att besöka. den lämnar ingen oberörd.

jimmydanielsson - en go släkting till mig som börjat blogga den senaste tiden. jag skrattar varje gång jag läser... kan förmedla humor på ett beundransvärt sätt och borde tänka på en karriär inom komikens värld.

the adventure of life - jag måste nominera tillbaka faktiskt. hennes blogg betyder mycket för mig. även fast hon påstår att jag inspirerade henne till bloggandet så har hon kommit hästlängder före mig med att lägga en tyngd i varje ord hon skriver. en kreativitet utan dess like och så många tänkvärda ord. har man en låg dag är det verkligen en blogg som får dig att må bra. en måbra-blogg helt enkelt. ej att förglömma bloggpiraten som jag nämt tidigare. fullkomligt älskar den ankan.

grodansmamma - kortfattat men med känsla skriver grodans mamma om sin dotter med down syndrom och hennes prins till storebror. ibland bara fastnar man och det gjorde jag med grodan och hennes familj.

jag nöjer mig med nomineringar så långt. det finns fler som jag läser varje dag, men jag gick på känslan innan jag öppnar upp varje blogg...förväntan. då är det bra.

4 kommentarer:

Vida sa...

Tack snälla du! Vilka snälla ord, jag blir alldeles rörd :)

Abbes pappa sa...

Men oj. Vilket fint omdöme. Tusen tack, snälla du. Nu orkar jag några inlägg till.

Kram

Grodansmamma sa...

Tack Caroline!!!!Vilka fina ord. Läser med glädje om ert Vardagspusslande. Kramar

Freja sa...

Som de andra sa: Tack för dina fina rader! Är inne och läser varje dag hos dig även om jag inte kommenterar så ofta!