fredag 8 augusti 2008

nu äntligen

nu äntligen sitter jag ner för att med ord beskriva sommaren. en sommar med bara glädje, skratt, bus, känslor och sol...faktiskt. solen har varit helt ok under våra lediga dagar, vilket har mottagits tacksamt. downilägret i leksand har redan recenserats och det hör till de dagar som lagt sig tillrätta i långtidsminnet för all framtid. dagarna efter lägret hade vi gott besök av goda vänner och njöt av sol, hällar, god mat, vin och mygga i stockholms skärgård. det fantastiska yrvädret majsan bidrar vid varje tillfälle vi ses till calles egen utveckling. att få leka och spendera tid tillsammans med henne gör honom ännu mer trygg i sig själv och viljan till att upptäcka nya saker ökar. höger hand knuten över vänster bröst är tecknet för vår fina maja.

besök på skansen bockades av det också, calle sov dock när vi kom till djuren men nöjde sig mer än väl när han fick chans och klappa den fyrbenta själ som fanns på plats för alla nyfikna.dagarna som följde har varit kantade av fler goda vänner, min käre brors bröllop (som kräver ett alldeles eget inlägg), dagar på öland, grillningar, ikeabesök, strosande längs havsvyer, vindrickande, drömmar om vårt hus och mycket mycket mer. på måndag börjar vardagen igen då mannen i mitt liv börjar ta kollektivtrafiken in till city varje morgon för att sedan komma hem till en fullständigt fantastisk son som sprudlar av lycka. så vi tackar för de fina lediga sommardagar som varit och hoppas på lite fler av den varan för att sedan möta den bästa hösten någonsin, nämligen då drömmen på vårt hus börjar ta fart. fler bilder från sommarens sköna stunder följer:


1 kommentar:

Vida sa...

Tack snälla! Jag tycker också att vi verkligen ska ses.. det var så länge sen. Jag är i Luleå nu men kommer hem den 18:e så då kan vi väl ses?

Vilka fina bilder du tagit, du är verkligen bra på det.. när börjar kursen för din del? Min börjar 21/8 och det ska bli superkul.

Krrrram till underbara dig!

Liv