fredag 8 augusti 2008

tager du...

min älskade storebror har gift sig. en fest som gav guldkant på tillvaron i dagarna fem. för många år sen träffades de, min jonas och hans sara. eftersom de hade så mycket kärlek att ge varandra så kom familjens första, bästa och underbaraste anton redan efter 10 månader. en liten kille som idag har hunnit att bli åtta år och mer och mer lik sin far. fyra år senare kom det fantastiska yrvädret filippa som tar varje chans till att tumma på reglerna men med en stooor glimt i varje öga. föräldrarna till dessa två charmtroll sa den 26 juli ja till att fortsätta älska varandra i nöd och lust. på sveriges vackra gotland, 20 meter från havet fick våra familjer ta del av deras genuina lycka inför varandra och deras dag.

dagens brudgum kunde inte ta ögonen från sin brud och berättade för oss alla hur vacker hans alldeles egna brud var, vackrare än den vackraste. och det stämde ju...en strålande vacker brud skred till altaret med sin far för att fortsätta sin väg tillsammans med min kära bror.

bröllop är något alldeles magiskt, framför allt när det är de som står en närmast hjärtat som bjuder in till fest för att fira sin kärlek. mitt egna bröllop skiljer sig på många vis från min brors bröllop, men ändå inte. det som genomsyrar båda våra dagar är äkta, glad och sprallig kärlek till den person som vi valt att dela vårt liv och vår framtid med, men framförallt speglar det våra personligheter på ett magiskt vis och det är precis så ett bröllop ska vara tycker jag. när känslan att det är precis så som man önskar och vill går igenom till alla som är närvarande, då är det äkta.


1 kommentar:

vanja sa...

Skickar mina största Lyckoönskningar till dig Jonas och din vackra brud!

Vänliga hälsningar Vanja