söndag 24 augusti 2008

utan sammanhang

idag gick sista kalaset av stapeln. tre stycken hann det bli. självklart ska första året firas stort och i eftermiddag fanns många av våra vänner på plats för att fira calle. killen som numera redan gått in på sitt andra år. tidigare i veckan var det mer kalas för kidsen i mammagruppen, populärt med tårta...kan tänka mig att det stimulerar smaklökarna mer i njutbar riktning än fullkornsgröt. men nu är det nog paus vad gäller tårtor och kakor ett tag framöver och nästa kalas blir nog minsann mitt egna då 30 år ska firas...eller kanske var det 20. nej, i ärlighetens namn så trivs jag ganska bra med mina år...får bara hoppas den trenden håller i sig, att man på något sätt alltid kommer trivas med sin ålder. vore trist och spendera livet i en längtan tillbaka hela tiden.

en vän frågade i dag om vi hade några planer den närmsta tiden och jag svarade glatt att nej, den närmsta tiden blir lugn och ta vardagar och helger som de kommer, det ska bli skönt. men lika snabbt blev jag påmind om att en gigantisk flytt är i antågande. ja just det...vi ska flytta till hus. det har inte riktigt sjunkit in ännu...men kul ska det bli, hoppas jag. den som inte vågar spela kan heller inget vinna...inte sant.
inte en enda kartong är packad ännu, ganska typiskt oss. men på något underligt vis så fixar sig alltid allt till det bästa ialla fall. vi ser fram emot en flytt med hjälp av alla vänner som kan avvara en dag med och för oss...lockar med en avslutande grillning i vår alldeles egna trädgård.

har egentligen inget viktigt alls att skriva ikväll, men en söndagskväll ska ju vara precis som detta inlägg. en kväll där tankarna får komma och gå som de vill utan egentligen något som helst sammanhang. hoppas ni alla får en lika skön kväll som jag.

1 kommentar:

Vida sa...

Och fantastiska, underbara, goa DU är nominerad igen för att jag ÄLSKAR att läsa din blogg!

/Vida