måndag 27 oktober 2008

get it down 25 26 & 27 - hoppsan

hoppsan hoppsan...den där utmaningen med att skriva varje dag börjar ta ut sin rätt nu. helgerna går alldeles för snabbt förbi för att man ska hinna med.
lördagen tillbringade vi tre alldeles själva tillsammans med tusen andra människor som valt att åka in till city. men vi gick i vår egna lilla värld och hade det underbart skönt tillsammans. lunch, shopping, köksspotting och middag på fridays med avslut hemma i myshuset.
igår, söndag, hade vi nästan hela föräldrargruppen här på besök. fem barn med föräldrar gör tillvaron mitt på söndagen mycket trevlig. med fem killar mellan 14 och 16 månader blir det nästan otäckt tyst när alla går hem för dagen. den avslutades dock med en promenad i regnet och kollade av området ytterliggare lite.

idag har varit en lugn dag och calle har kämpat bra med sin ena hörapparat. nr 2 skippar vi till nästa återträff då den inte vill passa riktigt. men annars har det gått riktigt bra idag. suttit på i stort sett hela dagen. inte illa.

1 kommentar:

Grodansmamma sa...

Duktig kille! Tänker på Elsan som tar av sina hårspännen gång på gång på gåg. Snart blir det luggklippning. Kämpa på Calle hälsar vi