måndag 13 oktober 2008

get it down dag 13 - oj vad tiden går

oj vad tiden går, gårdagen bara sprang förbi och datorn hade ingen prioritet på listan. dagen har även den varit full av annat stoj. kvällen har calle och jag ägnat på indisk restaurang tillsammans med tjejerna i bokcirkeln diskuterande häxan från portobello. jag önskar så att calle kommer lära sig att läsa och diskutera sina böcker utifrån sitt perspektiv. det är alltid så givande att få dela med sig av författarens ord till andra som läst samma rader, men inte alltid burit på samma känsla boken igenom. hoppas att bokcirkeln aldrig tar slut :).

det blev lite övertid för prinsens del ikväll, men vad gör väl det när man får käka god indisk mat i en lokal som är övertänd med färglada lampor och girglanger överallt. man skulle kunna tro att det var himmelriket för calles del. han återkommer nog mer än gärna.

2 kommentarer:

Vida sa...

Calle har en hedersplats i bokcirkeln och jag hoppas som du att han upptäcker kärleken till böcker. Vi delar ju gärna med oss :)

Kramar från Liv som ska krypa till kojs nu

Anonym sa...

bokcirklen är för evigt!!!!! kanske nästa generation kan ha en egen liten cirkel så snart de kan sitta stilla och lyssna...kram K