söndag 19 oktober 2008

get it down dag 19 - skönt gäng

idag har min eftermiddag spenderats tillsammans med 5 andra mammor som jag träffade på sommarens teckenläger. helt underbara människor och vi har nu äntligen kommit till skott med att träffas var femte vecka, bara för att snicksnacka om allt som finns att snicksnacka om och även få tummen ur att göra lite material för den träning och stimulans som är bra att göra för våra kids. det bästa med detta sköna gäng är att vi mycket väl skulle kunna träffas och hänga även om vi inte hade den gemensamma faktorn att vi har barn med down syndrom. ibland är det lätt att bli ihopparad med grupper just därför och för övrigt har man kanske inte så mycket gemensamt. men så är inte fallet med dessa damer och deras män också för den delen. toppen då vi alla bor i stockholm med omnejd och kommer kunna följas åt resten av livet. det betyder mycket.

3 kommentarer:

Lilla L sa...

Vad härligt det låter! Jag hoppas vi kommer få möjlighet till teckenläger nästa sommar!

Grodansmamma sa...

Avundsjuk!!!!

Lena sa...

Vad roligt men jag blev nu otroligt avundsjuk (jag också).
Jag träffade bara "mina" mammor o pappor under Tittut tiden men sedan när jobb och den så kallade vanliga vardagen kom så rann tyvärr allt ut i sanden. Något som jag saknar otroligt mycket.
Bevara dessa kontakter för jag tror man behöver dem jag saknar i alla fall detta. Kan ju vara en av orsaken att jag hänger på din och andras Ds föräldrars bloggar och hemsidor.