tisdag 14 oktober 2008

get it down dag 14 - sångstund

sångstunden som vi har varje dag är den absoluta höjdpunkten för calle. han älskar att sjunga. till min mans besvikelse har han ännu inte fastnat för metallica och iron maiden, men han ger inte upp hoppet. antar att det blir hjärntvätt när han är pappaledig längre fram i vår. nu är det som sagt mer imse vimse, solen solen och många andra som står högt på listan. tidigare idag så sa och tecknade jag till calle att vi ska gå till öppna förskolan och sjunga. direkt så lyfte han sina små armar tecknade och började sjunga! visst är det underbart. han är duktig min calle.

4 kommentarer:

Lena sa...

Oj vad jag och tjejerna har sjungit mycket de första åren och gör nu också men inte på långa väger så mycket som tidigare.
Just nu så vill Linnéa mest lyssna och se på Mora Träsk och när jag sjunger är det inte lika roligt längre. Agnes hon vill helst lyssna på Hannah Montana.

Vida sa...

Coolt det där med tecknandet. Det var så häftigt när han tecknade mätt efter en smaskig middag på Indira.

Kramar från the stalker

Grodansmamma sa...

Duktiga Calle! Visst är de bedårande när de börjar teckna. Elsa fick hålla show för BVC-sköterskan idag (annars har vi strängt sagt at det blir inga förevisningar med tecknande men pappan kunde inte låta bli....) Kram

Ulla sa...

Man blir ju så otroligt glad när de tecknar. Här har det också sjungits en hel del. L:s musiksmak är väldigt varierande. Just nu är hon helt såld på ABBA. Men hon har också börjat lyssna på Blue Singstin (Bruce Springsteen) och sjunger gör hon gärna.